E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » У Житомирі запроваджені графіки постачання електроенергії для роботи електротранспорту

У Житомирі запроваджені графіки постачання електроенергії для роботи електротранспорту


Про це Суспільному розповів голова правління АТ "Житомиробленерго" Олексій Шекета.

"Дані графіки не діють одночасно, тобто якщо десь обмежується на якийсь період наприклад, рух електричного транспорту в центрі, то на Крошні чи на Богунії електричний транспорт курсує. Але при введенні аварійних відключень буде обмежено постачання електроенергії всьому електричному транспорту. Ми додатково повідомили ТТУ листом, що можливі обмеження електричного транспорту", - повідомив керівник "Житомиробленерго".

Нагадаємо, відключення електропостачання до 6-8 годин на добу відбувається відповідно до графіків погодинних відключень, розроблених "Житомиробленерго". Серед однієї з причин — спекотна погода.

"Споживання електроенергії за вихідні перевищило споживання електроенергії в будні дні. Є дефіцит електричної енергії, і тому Національна енергетична компанія "Укренерго" в наказовому порядку ввів чотири черги відключення. Що таке 4 черги відключення? Це у три чверті області повинно бути обмежене електроспоживання. Окрім того, сталася аварія на високовольтному енергетичному обладнанні НЕК "Укренерго", що призвело до додаткового дефіциту електроенергії. В деяких областях додатково введені аварійні відключення. Нашої області це ще не торкнулося, але ми повинні бути готовими, що обмеження будуть ще жорсткішими", — сказав головний енергетик області.

Звертаємо вашу увагу, що актуальна інформація про зміни в русі громадського транспорту Житомира публікується в нашому Telegram-каналі!

🔔 Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі останніх новин та змін: https://t.me/trafficztua.


17-07-2024, 17:46
Переглядів: 143
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.