E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Відключення електрики зупинило тролейбуси у центрі Житомира

Відключення електрики зупинило тролейбуси у центрі Житомира


Вдень 10 липня в центральній частині Житомира зупинився електротранспорт. В міськраді розповіли, що причиною стало перенавантаження електромереж, а в "Житомиробленерго" поінформували, що ці відключення є плановими.

Зараз деякі тролейбуси все ще курсують містом на ділянках з наявною напругою. Зокрема, вони рухаються по вулицях І. Гонти, Великій Бердичівській, Перемоги, Чуднівській, Героїв Пожежних, Фещенка-Чопівського та проспекту Миру.

В коментарі Суспільному заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук розповів, що відключення обленерго запровадило для уникнення аварійних критичних ситуацій.

"Я думаю, відключення запровадили в центральній частині міста, бо і тут споживання значне, і суміжні користувачі електроенергії теж надмірно її споживають. Також під відключення потрапили підстанції, які живлять наш електротранспорт. Зараз електротранспорт не може курсувати вулицею Київська та Вітрука. Іншими вулицями громадський електротранспорт рухається. Тому перенаправлений транспорт по вулиці Великій Бердичівській. Корбутівка буде їхати до майдану Перемоги або до обласної лікарні", — поінформував Олександр Шевчук.

За його словам, наразі невідомо, на скільки по часу будуть відключення і скільки не працюватиме електротранспорт.

У коментарі Суспільному представниця акціонерного товариства "Житомиробленерго" Тетяна Мельничук сказала, що відключення є плановими і про них "Житомиробленерго" попереджало завчасно.

"Це планові відключення, про які ми попереджали завчасно згідно графіків. По тривалості так одразу не можу сказати, потрібно уточняти цю інформацію", — зазначила Тетяна Мельничук.

10-07-2024, 17:00
Переглядів: 15
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.