E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Оформлення транспортних карток для учнів та студентів: куди звернутися і які документи потрібні

Оформлення транспортних карток для учнів та студентів: куди звернутися і які документи потрібні


З початком навчального року актуальним стало питання отримання пільгових транспортних карток для учнів та студентів. Тому ми вирішили нагадати, як це можна зробити. Для отримання картки потрібно звернутися до офісу компанії "Сіті Кард Систем-Житомир", який знаходиться за адресою вул. Театральна, 13. Офіс працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00.

Які документи необхідні для оформлення картки? Як отримати картку?



Учні та студенти можуть оформити транспортні картки, пред'явивши діючий учнівський або студентський квиток. Студентську картку можуть оформити студенти міських навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учні професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання. Учнівську картку оформлюють учні міських шкіл (м. Житомир та с. Вереси) денної форми навчання.

Для оформлення картки потрібно звернутися до офісу "Сіті Кард Систем-Житомир" за адресою вул. Театральна, 13, з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 18:00. При собі необхідно мати учнівський або студентський квиток, а в разі втрати/пошкодження картки старого зразка — її номер. Вартість картки становить 80 гривень.

Яка вартість проїзду за умови оплати учнівською/студентською транспортною карткою?



Для учнів:

- пільгова вартість проїзду в електротранспорті 5 гривень/поїздка;
- пільгова вартість проїзду в маршрутках/автобусах 7 гривень/поїздка;
- можливість придбання "проїзного" у електротранспорті зі знижкою 75%. Вартість 120 поїздок на 30 днів - 100 гривень. (Тариф можна придбати лише за готівку в терміналах самообслуговування "CityCard").

Зверніть увагу: при поповненні пакета "проїзний" до завершення попереднього терміну дії, дні не сумуються, а новий термін починається з моменту останнього поповнення. Рекомендується поповнювати картку після завершення попереднього терміну дії.

Детальніше про пакети послуг можна прочитати у розділі "Тарифи".

Для студентів:

- можливість придбання "безліміту" в електротранспорті зі знижкою 50%. Вартість 120 поїздок на 30 днів - 200 гривень. (Тариф можна придбати лише за готівку в терміналах самообслуговування "CityCard");
- Вартість проїзду в автобусах/маршрутках (знижки відсутні для студентів) - 13 гривень/поїздка, в електротранспорті (знижки відсутні для студентів) - 8 гривень/поїздка.

Зверніть увагу: при поповненні пакета "проїзний" до завершення попереднього терміну дії, дні не сумуються, а новий термін починається з моменту останнього поповнення. Рекомендується поповнювати картку після завершення попереднього терміну дії.

Скільки часу займає оформлення та отримання картки?



Отримати картку можна в порядку "живої черги". За її відсутності оформлення займає 10-15 хвилин.

Який термін дії карток?



Термін дії карток встановлено відповідно до терміну дії наданих при оформленні документів.

Що робити у разі втрати картки?



Звернутися до ТОВ “Сіті Кард Систем-Житомир” за адресою Театральна, 13 (пн-пт з 8 до 18 години) для блокування старої картки та отримання нової. Вартість нової картки – 80 грн.

Умови використання пільгових студентських чи учнівських карток



Для використання пільгової картки необхідно мати дійсний студентський або учнівський квиток.

Наприклад, в учнівському квитку має бути відмітка про перехід до наступного класу (наприклад, з 8-го до 9-го) та печатка навчального закладу. Для випускників 2024 року термін дії картки триває до 30 червня 2024 року, а для першокласників учнівський квиток набирає чинності з початком навчального року.

Студентські квитки для денної форми навчання зазвичай мають чітко визначений термін дії, як-от червень або грудень року закінчення навчання. Тому важливо слідкувати за цим терміном, оскільки на лінії працює служба контролю.

Нагадаємо, усі картки старого зразку працюють на нових валідаторах. Їх замінювати на нові не обов'язково.

7-09-2024, 11:49
Переглядів: 243
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.