E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Як перевірити баланс транспортної картки у Житомирі

Як перевірити баланс транспортної картки у Житомирі


З запуском нової системи оплати проїзду перевірка балансу транспортної картки стала простішою, оскільки система працює онлайн, а інформація про баланс картки є завжди актуальною й доступною.

Для перевірки балансу транспортної картки житомиряни можуть скористатися наступними сервісами:



- валідатор у транспорті. У випадку успішної оплати, на екрані валідатора відобразиться інформація про вартість поїздки та залишок на рахунку;
- додаток CityCard. Мобільний додаток надає можливість відстежувати як витрати на проїзд, так і поточний баланс картки через розділ "операції з картками";
- термінали самообслуговування CityCard. Термінали самообслуговування компанії "Сіті Кард" надають можливість перевірки балансу картки під час її поповнення. Для цього необхідно обрати пункт "Поповнити баланс CityCard", далі обрати тип картки. Баланс картки буде показано на екрані зліва внизу.


23-04-2024, 16:04
Переглядів: 76
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про сайт

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.