E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » У неділю електротранспорт не курсуватиме на Корбутівку та Мальованку протягом 4 годин

У неділю електротранспорт не курсуватиме на Корбутівку та Мальованку протягом 4 годин


У зв’язку з проведенням благодійного заходу "Залізна країна" 22 вересня в Житомирі, заплановані перекриття руху транспорту. Під час велогонки рух буде повністю обмежений з 10:30 до 14:30 (орієнтовно) на таких вулицях:

- Чуднівська та Леха Качинського (дві смуги в напрямку центру міста, від міського гідропарку до перехрестя з вулицею Мала Бердичівська), решта смуг використовуватимуться для двостороннього руху;
- Дмитра Донцова;
- Любарська;
- Мала Бердичівська.

В'їзд до міста з боку Тетерівки буде організовано через шосе Західне.

Повне обмеження руху під час пробігу з 12-ї години до 16-ї години (орієнтовно) на вулицях:

- бульвар Новий;
- вулиця Віктора Косенка (від Житомирського музичного фахового коледжу імені В.С. Косенка до перехрестя з бульваром Старим) і перехрестя вулиць Фещенка-Чопівського та бульвару Старого.

У зв’язку з цим, тролейбуси № 15 (Гідропарк - Смолянка - Вокзал) та № 15А (Гідропарк - Вокзал - Смолянка, через вул. Фещенка-Чопівського) не курсуватимуть з 10:30 до завершення заходу. Тролейбус № 5 (Мальованка - Залізничний вокзал) розпочне рух о 14:00.

Наразі інформації про зміни в автобусних маршрутах немає. Ймовірно, їхній рух буде здійснюватися по вул. Чуднівській. Більше деталей про роботу маршрутів дізнавайтеся завтра у нашому Telegram-каналі https://t.me/trafficztua.



21-09-2024, 12:25
Переглядів: 116
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.