E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Проблеми з оплатою проїзду в Житомирі: банківські картки не приймаються до оплати

Проблеми з оплатою проїзду в Житомирі: банківські картки не приймаються до оплати


Зранку 20 липня жителі та гості Житомира зіткнулися з проблемами оплати проїзду банківською карткою у громадському транспорті. Це ускладнило можливість розрахунку як у комунальному транспорті, так і у приватних перевізників.

Через неможливість сплатити проїзд готівкою у комунальному транспорті пасажири були змушені їхати безоплатно, або пересідати на маршрути приватних перевізників, де можливо розрахуватися готівкою у водія.

Офіційні канали Житомирської міської ради та компанії CityCard поки що не повідомляють про причини збою та терміни його усунення.

Станом на 12:00 з'явилася можливість оплатити проїзд банківською карткою.

Нагадаємо, що у міському громадському транспорті Житомира можна оплатити проїзд банківською карткою або через NFC, але це не завжди можливо. У міській раді зазначають, що у разі блекауту в громадському транспорті діятиме лише транспортна картка. Це означає, що оплата готівкою недоступна, а банківська картка приймається валідатором лише при наявності інтернет-зв'язку. Таким чином, залишаються два способи оплати: транспортна картка або QR-код у додатку CityCard. Варто зазначити, що раніше під час блекаутів старі валідатори працювали без змін і приймали усі види оплати.

Де придбати та як користуватись транспортною карткою можна дізнатись за посиланням https://traffic.zt.ua/index.php?newsid=123.

20-07-2024, 10:07
Переглядів: 132
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.