E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Транспортна картка в Житомирі: як придбати, користуватися та поповнювати

Транспортна картка в Житомирі: як придбати, користуватися та поповнювати


З 1 липня 2024 року в комунальному транспорті Житомира була введена лише безготівкова оплата проїзду. Тепер для оплати проїзду необхідно мати транспортну або банківську картку, а також можлива оплата через додаток CityCard. У цій статті ми розглянемо, де можна придбати транспортну картку в Житомирі та як вона діє.

Де придбати транспортну картку



Термінали самообслуговування CityCard:

Термінал самообслуговування CityCard зправа

Адреси терміналів:



Вартість громадської картки становить 80 гривень. Якщо при покупці через термінал залишається решта, вона автоматично зараховується на рахунок картки.

Коротка відеоінструкція як придбати картку через термінал самообслуговування:




Центри обслуговування пасажирів:

Центр обслуговування пасажирів знаходиться на вулиці Театральна, 13 (пн-пт з 8 до 18 години). Тут вам допоможуть придбати транспортну картку, якщо ви не можете зробити це самостійно.

Також можна оформити віртуальну картку онлайн через додаток CityCard.

Як діє транспортна картка



Транспортна картка діє на всіх видах громадського транспорту в Житомирі, включаючи тролейбуси, автобуси та маршрутні таксі. Вартість однієї поїздки становить 13 грн у автобусах і 8 грн у електротранспорті.

Додатково в терміналах самообслуговування CityCard є можливість придбати пакет "безліміт". Він дозволяє користуватися електротранспортом без обмежень протягом 30 або 90 днів за 180 та 500 гривень відповідно.

Поповнення балансу:

Поповнити баланс можна у центрах обслуговування пасажирів, через термінали самообслуговування EasyPay, City24, CityCard, інтернет-банкінг або мобільні додатки.







Валідація картки:

При вході в транспорт необхідно прикласти картку до валідатора, який зафіксує оплату проїзду.




Контроль балансу:

Баланс картки та виписку по картці можна перевірити через додаток CityCard. Детальніше можна дізнатися за посиланням https://traffic.zt.ua/index.php?newsid=54.

Пільги та знижки:

Для учнів та студентів діють знижки на проїзд. Для цього необхідно оформити спеціальну транспортну картку. Детальніше за посиланням https://traffic.zt.ua/index.php?newsid=62.

Пільгові категорії громадян, що проживають на території Житомирської ОТГ, мають змогу безоплатно отримати пільгову транспортну картку. Детальніше можна дізнатися за посиланням https://traffic.zt.ua/index.php?newsid=56.

15-07-2024, 12:48
Переглядів: 422
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.