E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Зміни руху » У Житомирі організують спецпідвіз до міського цвинтаря та змінять схему руху автобусів №44

У Житомирі організують спецпідвіз до міського цвинтаря та змінять схему руху автобусів №44


У поминальну неділю, 12 травня, з 7:00 в районі міського кладовища «Дружба» тимчасово будуть внесені зміни в організацію дорожнього руху:

— рух автомобільного транспорту по Західному шосе здійснюватиметься в односторонньому напрямку від Чуднівського шосе у напрямку Богунії (до вул. Соснової);
— вантажні транспортні засоби та спецтехніка будуть перенаправлені через місто Житомир.

У провідну неділю організують і спецпідвіз. Автобус «Площа Перемоги - Міське кладовище» курсуватиме з 07:00 до 16:00. Вартість проїзду — згідно з діючим тарифом.

Курсування міського автобусного маршруту № 44 «Міське кладовище – Малинський ринок» тимчасово здійснюватиметься через вул. Леха Качинського по вул. Чуднівській, тобто без заїзду в район Мальованка.

Поліцейські забезпечуватимуть громадський порядок і безпеку дорожнього руху поблизу міських цвинтарів.


7-05-2024, 11:42
Переглядів: 151
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.