E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Де знайти актуальні графіки руху маршруток та тролейбусів Житомира

Де знайти актуальні графіки руху маршруток та тролейбусів Житомира


У Житомирі, як і в багатьох інших містах, громадський транспорт відіграє важливу роль у забезпеченні мобільності місцевого населення. Однак, щоб ефективно користуватися цими послугами, важливо знати актуальні графіки руху.

З поширенням сучасних технологій мобільні додатки стали невід'ємною частиною життя багатьох людей. Додатки, такі як "Dozor", "EasyWay" надають користувачам можливість відслідкувати транспорт онлайн. Проте, на жаль, відсутня опція попереднього перегляду часу прибуття транспорту на конкретну зупинку. Така можливість дуже була б корисною для пасажирів, що планують свій маршрут заздалегідь та хочуть мати точну інформацію про час прибуття.

Тому одним з найефективніших способів отримання оновленої інформації про рух громадського транспорту є сайт zt.rozklad.in.ua. На цьому веб-ресурсі регулярно публікуються нові розклади, інформація про зміни у маршрутах, проте він охоплює лише комунальні та деякі маршрути приватних перевізників. Розклади створюються за принципами універсального дизайну та окрім самих розкладів інформують пасажирів про перелік зупинок на маршруті, відстань в хвилинах до потрібної зупинки.

З метою забезпечення зручності та доступності інформації для мешканців міста, нами створено вебпортал Traffic.zt.ua, де публікуються актуальні графіки руху автобусів, тролейбусів, трамваїв, маршруток Житомира, їх кількість на маршрутах у робочі, вихідні та святкові дні, інформація про зміни в русі.

Використовуючи наш ресурс, ви завжди зможете планувати свої поїздки на громадському транспорті в Житомирі. Зверніть увагу, що графіки можуть змінюватися, тому регулярно перевіряйте оновлення. Будьте в курсі змін і подорожуйте з комфортом!

2-05-2024, 13:24
Переглядів: 92
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.