E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » На маршрутах № 15 та № 15А збільшили кількість тролейбусів

На маршрутах № 15 та № 15А збільшили кількість тролейбусів


З 11 вересня 2024 року відбулися зміни у роботі тролейбусних маршрутів, що курсують у район Корбутівки. Згідно з даними сайту rozklad.in.ua, було додано додатково 1 одиницю транспорту на маршрути № 15 (Гідропарк - Смолянка - Вокзал) та № 15А (Гідропарк - Вокзал - Смолянка, через вул. Фещенка-Чопівського).

Детальніше про зміни:



- маршрут № 15: додано один тролейбус, курсуватиме 6 одиниць, інтервал руху становить 13-27 хвилин. Нові розклади доступні за посиланням: https://zt.rozklad.in.ua/home/schedule/75;
- маршрут № 15А: також додано один тролейбус, курсуватиме 6 одиниць, інтервал руху 14-27 хвилин. Розклад доступний за посиланням: - https://zt.rozklad.in.ua/home/schedule/77/1658.

Нагадаємо, 3 червня 2024 року по одному тролейбусу з цих маршрутів було перенаправлено на нову лінію до мікрорайону Мальованка, але через високий попит їх повернули на цей напрямок лише зараз. Водночас маршрути № 7А та № 10 залишились без змін, з великими інтервалами між тролейбусами у вечірній час.

12-09-2024, 11:04
Переглядів: 76
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.