E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » З 2 вересня на маршрути виїжджатиме більше тролейбусів

З 2 вересня на маршрути виїжджатиме більше тролейбусів


З 2 вересня 2024 року відбудуться зміни у роботі деяких тролейбусних маршрутів. Згідно з інформацією з сайту rozklad.in.ua, у будні дні буде збільшено кількість тролейбусів на маршрутах.

Основні зміни:

- Маршрут № 1А (Залізничний вокзал - Залізничний вокзал): у будні курсуватиме на один тролейбус більше, інтервал між рейсами складе 11-14 хвилин.
- Маршрут № 1Б (Залізничний вокзал - Космонавтів - Залізничний вокзал): у будні курсуватиме на один тролейбус більше, інтервал між рейсами складе 13-14 хвилин.
- Маршрут № 2 (Богунія - Вокзал - Смолянка): у будні курсуватиме на один тролейбус більше, інтервал руху становитиме 11-22 хвилин.
- Маршрут № 3 (Богунія - Смолянка - Вокзал): у будні курсуватиме на один тролейбус більше, інтервал руху становитиме 11-22 хвилин.
- Маршрут № 4 (Крошня - Залізничний вокзал): у будні вранці на маршруті працюватимуть 8 тролейбусів, а увечері та вдень — 6, з інтервалом 5-14 хвилин.
- Маршрут № 4А (Крошня - м-н Станишівський): у годину пік курсуватимуть 4 тролейбуси, а вдень — 2, з інтервалом руху 23-45 хвилин.

Нагадуємо, що графіки руху громадського транспорту Житомира можна переглянути на сайті https://zt.rozklad.in.ua.

1-09-2024, 15:11
Переглядів: 119
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.