E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » З 31 серпня у Житомирі відновлять роботу тролейбусів і трамваїв

З 31 серпня у Житомирі відновлять роботу тролейбусів і трамваїв


З 31 серпня у Житомирі планують відновити рух електротранспорту. Тролейбуси та трамваї будуть курсувати за графіком вихідних, повідомляє Суспільне.

Заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук зазначив, що на маршрути міста орієнтовно вийде близько 40 тролейбусів та трамваїв.

"Плануємо, що в суботу зранку на вулиці міста виїдуть тролейбуси та трамваї, але в обмеженій кількості. Енергетики дали змогу це зробити. Сподіваємось, що електротранспорт у Житомирі курсуватиме і після вихідних", — розповів посадовець.

Варто зазначити, що зазвичай у вихідні дні на маршрути виходять 34 тролейбуси та 5 трамваїв.

Нагадаємо, що після ранкового російського обстрілу 26 серпня в Житомирі замість тролейбусів і трамваїв на маршрути № 2 та № 3 вийшли 12 додаткових автобусів. 28 серпня міська рада пообіцяла продовжити дію проїзних квитків через відсутність електротранспорту на лінії.

30-08-2024, 20:26
Переглядів: 211
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.