E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » З нагоди 125-ї річниці пуску житомирського трамвая відзначили кращих працівників ТТУ

З нагоди 125-ї річниці пуску житомирського трамвая відзначили кращих працівників ТТУ


22 серпня 2024 року в актовій залі КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради відбулася зустріч, присвячена 125-й річниці пуску житомирського трамвая. Саме цього дня в далекому 1899 році з трамвайного парку, спорудженому на Малій Бердичівській вулиці, розпочався рух пасажирських електричних вагонів у нашому місті.

Коротко про цю історичну подію та її значення в галузі пасажирських перевезень у місті Житомирі розповіли заступник начальника ЖТТУ Володимир Бродський, головний інженер підприємства Віктор Назаров, виконувач обов’язків начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Микола Єрмаков, голова профспілкового комітету ЖТТУ Сергій Корнійчук.

Найкращим працівникам комунального підприємства вручили почесні грамоти, премії та цінні подарунки.



























26-08-2024, 10:14
Переглядів: 115
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.