E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » Трагічна аварія на Хмельниччині: автобус з дітьми з Житомирщини перекинувся, є загиблі

Трагічна аварія на Хмельниччині: автобус з дітьми з Житомирщини перекинувся, є загиблі


Правоохоронці з Хмельниччини відкрили кримінальне провадження за фактом ДТП за участю автобуса з дітьми із селища Любар на Житомирщині. В результаті аварії загинула 12-річна дитина і 42-річна супроводжуюча жінка.

Про це Суспільному розповіла начальниця сектору комунікації Нацполіції області Інна Глега.

За її словами, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні о 7:45 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської громади. 17 дітей у супроводі чотирьох дорослих їхала в автобусі з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. За попередньою версією, водій автобуса не впорався з керуванням.

До Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні потрапило шестеро пасажирів – 52-річна жінка та п’ятеро дітей віком від 9 до 16 років, розповіла директорка лікарні Людмила Гнатюк.

"З них двоє — госпіталізовані в реанімації, жінка у важкому стані і дитина середньої важкості. Троє знаходиться в соматичному відділенні, в хірургічному відділенні. А одному надана амбулаторна допомога: не потребував стаціонарного лікування, відпущений додому. В середньому стані важкості, надана вся необхідна медична допомога, викликані родичі, лікування узгоджене".

За її словами, решта травмованих пасажирів були доставлені в Любарську лікарню на Житомирщині.

За інформацією начальниці сектору комунікації Нацполіції області Інни Глеги, 17 дітей та четверо дорослих їхали автобусом на відпочинок.

"За попередніми даними, одна дитина загинула. Також загинула одна жінка, яка супроводжувала цю групу дітей. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група головного управління Нацполіції у Хмельницькій області, оглядають, опитують ймовірних очевидців. І на теперішній момент мені відомо, що низка наших працівників вже виїхала до Любара Житомирської області для встановлення деталей цієї події, а саме — перевірки різноманітних дозвільних документів і обставин виїзду дітей на відпочинок".

За її словами, за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб". Кримінальна відповідальність – позбавлення волі від п’яти до десяти років.








13-08-2024, 22:03
Переглядів: 88
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.