E-mail адміністрації сайту [email protected]
Пасажирський транспорт Житомира » Новини » У деяких приміських маршрутах проїзд можна оплатити безготівково за допомогою банківської картки

У деяких приміських маршрутах проїзд можна оплатити безготівково за допомогою банківської картки


До березня 2024 року на приміських маршрутах №№ 110, 123, 126, 147 проїзд можна було оплатити транспортною або банківською карткою. Проте після зміни оператора системи оплати проїзду ця можливість зникла. Як з'ясувалося, це було рішенням перевізника приймати такий вид оплати та встановити валідатори, тоді як ОВА не може зобов'язати перевізників встановлювати валідатори на обласних маршрутах.

У березні 2024 року відбулися переговори між Сіті Кард Систем-Житомир (новим оператором системи оплати проїзду) та обласною військовою адміністрацією. Як бачимо, в результаті цих переговорів нові валідатори, хоча й були встановлені на автобусах, не були запущені в роботу.

У сюжеті телеканалу СК1 від 22 березня 2024 року були представлені коментарі представниці компанії Сіті Кард та начальника відділу транспорту та зв'язку обласної військової адміністрації:



Зважаючи на значний попит на безготівкову оплату в сучасному світі, перевізником було знайдено альтернативне рішення.

На сьогодні готівково або безготівково сплатити за проїзд можливо на приміських автобусних маршрутах №№ 110, 123, 126, 147, які обслуговує підприємство Сав-Транс. Автобуси обладнані платіжними терміналами Ощадбанку, що приймають лише банківські картки. Вартість проїзду така ж, як і на міських маршрутах, передбачена пільгова вартість для учнів, пенсіонерів та осіб з інвалідністю ІІІ групи, є можливість оплати поїздки і за місто.

Зауважимо, оплата через платіжний термінал займає певний час і потребує наявності стабільного інтернет-зв'язку. Тому в разі потреби радимо мати при собі готівку на проїзд.


Вартість проїзду

3-07-2024, 15:40
Переглядів: 89
  Є помилка?  
  • Не Подобається
  • 0
  • Подобається

Про нас

Графіки руху транспорту Житомира, новини транспорту, оперативна інформація про зміни у русі, відеоогляди та ін. Сайт не є офіційним ресурсом, а лише агрегує актуальну, достовірну та перевірену інформацію про роботу транспорту регіону.

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на traffic.zt.ua.