DataLife Engine > Новини > Житомирський виконком незабаром затвердить новий перелік зупинок для приміських маршруток

Житомирський виконком незабаром затвердить новий перелік зупинок для приміських маршруток


3-10-2024, 11:39. Разместил: Admin

Міська влада розробила новий перелік зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської громади, повідомляє Житомир інфо.

Відповідний проєкт рішення виконкому оприлюднили на сайті міської ради 01 жовтня 2024 року і збиралися затвердити на засіданні 02 жовтня.

«Погодити перелік зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської територіальної громади згідно з додатком. Рекомендувати Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації забезпечити належну організацію пасажирських перевезень згідно вимог чинного законодавства України та своєчасне погодження схем руху та зупинок для приміських автобусних маршрутів, які проходять територією Житомирської міської територіальної громади, з виконавчим комітетом Житомирської міської ради. Управлінню транспорту і зв’язку Житомирської міської ради забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання, які обслуговують приміські автобусні маршрути загального користування, пунктів зупинок на території Житомирської міської територіальної громади», - йдеться у проєкті рішення.

У додатку є перелік зупинок на 19 вулицях, на двох центральних – Київській та Великій Бердичівській – зупинки приміських маршруток (з тризначними номерами) не передбачені.


Скриншот додатка до проєкту рішення виконкому


Однак 2 жовтня на засіданні міськвиконкому не розглядали питання щодо переліку зупинок приміських маршруток у Житомирі.

«Прошу зняти питання № 11 про погодження переліку зупинок на доопрацювання», - сказав заступник мера Олександр Шевчук.

Нагадаємо, попередній перелік зупинок у Житомирі для приміських автобусів погодили на засіданні міськвиконкому 19 грудня 2012 року, в ньому були передбачені кілька зупинок по вул. Київській та вул. Великій Бердичівській.


Додаток до рішення виконкому від 19.12.2012


Водночас, зважаючи на існування старого переліку зупинок, якого не всі приміські маршрути дотримуються, запровадження нового навряд чи змінить ситуацію без належного контролю з боку управління транспорту.
Вернуться назад