DataLife Engine > Новини / Оплата проїзду > В Житомирі зменшили кількість терміналів CityCard: тепер їх лише 20

В Житомирі зменшили кількість терміналів CityCard: тепер їх лише 20


30-09-2024, 12:25. Разместил: Admin

У Житомирі кількість терміналів CityCard, де можна придбати та поповнити проїзні картки, суттєво зменшилася. Якщо раніше в місті було 37 терміналів, то станом на 30 вересня залишилося лише 20.

Термінали CityCard є важливими для користувачів громадського транспорту, оскільки це фактично єдине місце, де можна придбати громадські транспортні картки та поповнити баланс проїзного квитка. Варто зазначити, що інші термінали, такі як City24 і EasyPay, дозволяють лише поповнювати рахунок "гаманець" для оплати разових поїздок.

На сьогодні більшість працюючих терміналів зосереджені в центрі міста, зокрема на вулиці Київській.



Офіційної інформації від оператора системи оплати проїзду ТОВ "Сіті Кард Систем-Житомир" поки немає, тож є сподівання, що це тимчасові незручності.


Оновлений перелік терміналів CityCard станом на 30.09.2024


Разом з тим зазначимо, що транспортні картки можна поповнити онлайн за допомогою відповідних сервісів, через мобільний додаток CityCard, а також через термінали City24 та EasyPay (лише для поповнення "гаманця").

Ми продовжуватимемо стежити за розвитком подій і повідомлятимемо про будь-які зміни щодо кількості та розташування терміналів у нашому телеграм-каналі.
Вернуться назад