DataLife Engine > Новини / Оплата проїзду > Кешбек 50% від ПриватБанку за проїзд: чому житомиряни не зможуть скористатися акцією

Кешбек 50% від ПриватБанку за проїзд: чому житомиряни не зможуть скористатися акцією


13-08-2024, 11:13. Разместил: Admin

ПриватБанк компенсуватиме половину вартості проїзду в громадському транспорті з 24 липня до 24 жовтня 2024 року. У разі оплати карткою «Універсальна» Mastercard через QR-код кожен пасажир отримає кешбек 50%.

Участь в акції можуть взяти повнолітні клієнти з ІПН, які мають картку «Універсальна» або «Універсальна Gold» Mastercard від ПриватБанку.

Щоб взяти участь, потрібно:

1. Активувати пропозицію в Приват24 у розділі «Привіт».
2. Оплатити проїзд у громадському транспорті через QR-код карткою «Універсальна» або «Універсальна Gold» Mastercard від ПриватБанку.

Відшкодовується 50% від вартості квитка за кожну поїздку, але не більше ніж 250 грн на місяць (або 750 грн за весь період акції).

Акція діє у таких містах України, як Львів, Івано-Франківськ, Чернігів, Дніпро, Суми, Хмельницький, Черкаси, Олександрія, Дружківка, Вінниця, Одеса, Кам’янське, Рівне, Ужгород, Конотоп, Чернівці, Слов’янськ, Кременчук.

Як можна побачити, Житомир відсутній у переліку міст, оскільки QR-коди було вимкнено у квітні 2024 року. Мешканці Житомира, які раніше активно користувалися подібними акціями від державного банку, більше не матимуть можливості отримувати кешбек за поїздки, що позбавляє їх можливості заощаджувати на проїзді. Нинішній оператор електронного квитка "CityCard" подібних акцій не пропонує.

Тим часом, у інших містах QR-коди залишаються в обігу, дозволяючи мешканцям оплачувати проїзд як через валідатори, так і за допомогою сторонніх електронних сервісів.
Вернуться назад