DataLife Engine > Новини / Відео / Зміни руху > У Житомирі тимчасово призупинили роботу електротранспорту

У Житомирі тимчасово призупинили роботу електротранспорту


27-08-2024, 19:04. Разместил: Admin

З 26 серпня в Житомирі зупинили рух електротранспорту. Замість тролейбусів на маршрути № 2 (Богунія - Вокзал - Смолянка) та № 3 (Богунія - Смолянка - Вокзал) виїхали комунальні автобуси, але кількість автобусів на інших маршрутах скоротили. Причиною зупинки тролейбусів є дефіцит електроенергії в міській мережі, викликаний російським обстрілом вранці 26 серпня.

Станом на ранок 27 серпня випуск комунальних автобусів був таким:

- 2 (Богунія - Вокзал - Смолянка) – 6 од, інтервал 15-20 хв;
- 3 (Богунія - Смолянка - Вокзал) – 6 од, інтервал 15-20 хв;
- 23 (Богунія – Слобода-Селець) – 4 од, інтервал 26-30 хв;
- 33 (Корабельна – Селецька) – 4 од, інтервал 15-30 хв;
- 44 (Гідропарк – ринок Малинський) – 3 од, інтервал 42-60 хв.

Актуальна інформація про кількість транспорту на маршрутах тепер щодня доступна в нашому телеграм-каналі https://t.me/trafficztua.

За словами заступника Житомирського міського голови Олександра Шевчука наразі транспорту достатньо, щоб доїхати у будь-якому напрямку.

"Наприклад, якщо ми говоримо про вулицю Чуднівська, то за маршрутом тролейбуса № 15 курсуватимуть автобуси — за номерами: 126, 44, 30 та 19А. В принципі, цього транспорту достатньо, аби доїхати у Житомирі у будь-якому напрямку", — сказав журналістам Суспільного Олександр Шевчук.

Також він додав, що без тролейбусів та трамваю місто житиме ще деякий час. До якого саме періоду це триватиме, у міській раді не знають.

Водій автобуса № 2 Микола розповів, що працює на маршруті перший день.

"Нехай тролейбуси не ходять, головне, щоб світло було. Про це в автобусі сьогодні говорили багато пасажирів. Для нас головне, щоб вдома світло було, а тролейбуси, кажуть, почекають", — сказав водій автобуса.

Нагадаємо, графіки руху можна переглянути на сайті https://zt.rozklad.in.ua.


Вернуться назад