DataLife Engine > Новини / Оплата проїзду > Пільговий проїзд у Житомирі для учнів і студентів діє навіть під час канікул

Пільговий проїзд у Житомирі для учнів і студентів діє навіть під час канікул


15-08-2024, 11:50. Разместил: Admin

У Житомирі учні та студенти мають змогу користуватися пільговим проїздом без обмежень не лише під час навчального року, але й влітку, що дозволяє їм вільно переміщуватися містом для відвідування додаткових занять, участі в гуртках та інших активностях.

Вартість проїзду для учнів та студентів у Житомирі



Вартість проїзду для учнів та студентів у Житомирі визначена відповідно до рішень №597 та №480 виконавчого комітету Житомирської міської ради і включає такі тарифи:

Для студентів (при оплаті студентською транспортною карткою)

- Автобусні маршрути - 13 гривень/поїздка;
- Електротранспорт (трамвай/тролейбус) - 8 гривень/поїздка;
- Пільговий "Безліміт" (тільки для електротранспорту): 90 гривень на 30 днів або 250 гривень на 90 днів. Тариф можна придбати лише за готівку в терміналах самообслуговування "CityCard".

Для учнів (при оплаті учнівською транспортною карткою)

- Автобусні маршрути - 7 гривень/поїздка;
- Електротранспорт (трамвай/тролейбус) - 5 гривень/поїздка;
- Пільговий "Безліміт" (тільки для електротранспорту): 45 гривень на 30 днів та 125 гривень на 90 днів. Тариф можна придбати лише за готівку в терміналах самообслуговування "CityCard".

Зверніть увагу: при поповненні пакета "Безліміт" до завершення попереднього терміну дії, дні не сумуються, а новий термін починається з моменту останнього поповнення. Рекомендується поповнювати картку після завершення попереднього терміну дії "Безліму".

Як отримати пільгову картку?



Учні та студенти можуть оформити транспортні картки, пред'явивши діючий учнівський або студентський квиток. Студентську картку можуть оформити студенти міських навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учні професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання. Учнівську картку оформлюють учні міських шкіл (м. Житомир та с. Вереси) денної форми навчання.

Для оформлення картки потрібно звернутися до офісу "Сіті Кард Систем-Житомир" за адресою вул. Театральна, 13, з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 18:00. При собі необхідно мати учнівський або студентський квиток, а в разі втрати/пошкодження картки старого зразка — її номер. Вартість картки становить 80 гривень.

Який термін дії карток?



Термін дії карток залежить від терміну дії документів, наданих під час оформлення.

Умови використання пільгових студентських чи учнівських карток



Для використання пільгової картки необхідно мати дійсний студентський або учнівський квиток.

Наприклад, у учнівському квитку має бути відмітка про перехід до наступного класу (наприклад, з 8-го до 9-го) та печатка навчального закладу. Для випускників 2024 року термін дії картки триває до 30 червня 2024 року, а для першокласників учнівський квиток набирає чинності з початком навчального року.

Студентські квитки для денної форми навчання зазвичай мають чітко визначений термін дії, як-от червень або грудень року закінчення навчання. Тому важливо слідкувати за цим терміном, оскільки на лінії працює служба контролю.
Вернуться назад